Boliger

Bedst til prisen
Almene familieboliger, ældreboliger, ejerboliger, energivenlige rækkehuse, lavenergiboliger, eksklusive penthouselejligheder. Utallige boliger i mange forskellige byggestile og tilsvarende mange formål har Reeholm & Bredahl været med til at bygge, forny og renovere igennem mere end to generationer.

Siden etablering i 1947 har vi rådgivet bolig-, ejer- og andelsboligforeninger i forbindelse med renoverings-/ombygnings- og fornyelsesprojekter, energioptimeringsprojekter samt nybyggeri – altid med det mål, at både lejere og ejere får det bedste for pengene.

I tæt samarbejde med developere, bygherrer, inspektører og bestyrelser af ejer- og andelsforeninger m.fl. udarbejder vi forslag, økonomiske overslag og udbudsmateriale. Vi forestår endvidere licitationer og styrer byggeriet med et skarpt overblik, så både mennesker og økonomi bliver tilgodeset.

Både lejere og ejere får det bedste for pengene

Energioptimering og bygningsdelsoptimering er selvfølgelig en naturlig del af vores rådgivning i forbindelse med at finde de bedste løsninger til byggeprojekterne. Eksempel: 16 familieboliger i Sorring ved Silkeborg producerer mere energi, end de bruger. Se hele casen her

Falbegrunden B4 og B5

61 nye boliger i Randers fordelt på to komplekser bestående af henholdsvis 3 og 4 etager.

Vidarsvej, Randers

24 nye boliger fordelt på tre komplekser. To komplekser med boliger á 40 og 80 m² samt et kompleks med boliger på 110 m². Boligerne bygges efter modulprincip som gøre boligerne økonomiske og fleksible for fremtiden.

Villa, Strandvejen Aarhus

Projektet omfatter opførelse af en luksusvilla, beliggende på Strandvejen i Aarhus. Der har været stor fokus på at projektere en villa hvor krav til moderne løsninger, kvalitetsbevidste detaljer og energi går op i en højere enhed.

Sporbyen Scandia, Parkkvarteret

Projektet omfatter opførelse af fem bygninger med beboelse i parklignende omgivelser. Bebyggelsen består af 80 eksklusive boliger med sydvestvendt altan eller terrasse. Fire bygninger opføres som etagbyggeri i henholdsvis tre og fire etager, hvor den sydvestlige bygning er i tre etager. En bygning opføres med rækkehuse i to etager. Bygningerne udføres som skalmuret elementbyggeri med præfabrikerede dækelementer.

Tradium College, Randers.

Projektet omfatter opførelse af et nyt Skolehjem med 60 værelser til studerende og kursister.

Kongens Ege, Randers.

Det gamle hotel Kongens Ege om- og tilbygges til mindre hotel med 40 værelser med tilhørende faciliteter og restaurant, samt 51 ejerboliger i bygningens 5 øverste etager.

Vestervold 4, Randers.

Projektet omfatter etablering af 15 lejligheder, tre af disse er penthouse lejligheder.

69 Ungdomsboliger i Esbjerg.

Projektet omfatter opførelse af 69 ungdomsboliger i 3 etager samt tagrum og uden kælder.

27 Boliger, Stevnstrup

27 energivenlige rækkehuse på skrånende terræn.

45 Boliger, Randers

24 energivenlige rækkehuse i to plan med carporte, altaner i s-form og selvstændige haver. 21 energivenlige etageboliger i tre plan med specielle altaner, trappe- og elevatortårn.

Lejerbo Afd. 163-0 Viby

Påbygning af ny energifacade, renovering af køkkener i 23 lejligheder. Badeværelser i 66 lejligheder samtetablering af ca. 100 kw solcelleprojekt til dækning af fællesstrøm.

16 familieboliger i Sorring

16 lavenergiboliger udført i totalenterprise.

Energiklasse 2015 – plus-energihuse (Husene producerer mere energi end de bruger)

3 hustyper

Solceller, luft til vand varmepumpe m.m.

Håndtering af særlig funderings og forureningsforhold.

Holmbladsgade, Kbh.

Den gamle Celludan bygning fra 1922 ombygges til boliger ved indretning af lejligheder på de 4 øverste etager. Alle lejligheder udføres med nye altaner.

Projektet omfatter indretning af 30 ejerlejligheder fra 1. – 4. sal samt ny etablering af 8 penthouse lejligheder.

Vorup Boligforening.

Køkken- og badrenovering

i 48 boliger.

Projektet omfatter totalrenovering af køkken og badeværelser i 48 boliger i bestående rammer.

Randers Boligforening af 1940 afd. 23.

Miljøforbedringer.

Projektet omfatter nedrivning af P-kælder. Etablering af P-pladser på terræn, samt private haver til lejligheder i stueetagen. Endvidere etablering af fælles haveanlæg.

46 Ungdomsboliger, Esbjerg

Projektet omfatter opførelse af 46 ungdomsboliger i tre etager hhv.
to etager med tagterrassse.

Seniorboliger i Rønde

Projektet omfatter opførelse af 30 seniorboliger fordelt på to blokke i fire etager.

Reeholm & Bredahl A/S