Boliger

Bedst til prisen
Almene familieboliger, ældreboliger, ejerboliger, energivenlige rækkehuse, lavenergiboliger, eksklusive penthouselejligheder. Utallige boliger i mange forskellige byggestile og tilsvarende mange formål har Reeholm & Bredahl været med til at bygge, forny og renovere igennem mere end to generationer.

Siden etablering i 1947 har vi rådgivet bolig-, ejer- og andelsboligforeninger i forbindelse med renoverings-/ombygnings- og fornyelsesprojekter, energioptimeringsprojekter samt nybyggeri – altid med det mål, at både lejere og ejere får det bedste for pengene.

I tæt samarbejde med developere, bygherrer, inspektører og bestyrelser af ejer- og andelsforeninger m.fl. udarbejder vi forslag, økonomiske overslag og udbudsmateriale. Vi forestår endvidere licitationer og styrer byggeriet med et skarpt overblik, så både mennesker og økonomi bliver tilgodeset.

Både lejere og ejere får det bedste for pengene

Energioptimering og bygningsdelsoptimering er selvfølgelig en naturlig del af vores rådgivning i forbindelse med at finde de bedste løsninger til byggeprojekterne. Eksempel: 16 familieboliger i Sorring ved Silkeborg producerer mere energi, end de bruger. Se hele casen her

Kongens Ege, Randers, 2015-2016

Det gamle hotel Kongens Ege om- og tilbygges til mindre hotel med 40 værelser med tilhørende faciliteter og restaurant, samt 51 ejerboliger i bygningens 5 øverste etager.

Lejerbo Afd. 163-0 Viby

Påbygning af ny energifacade, renovering af køkkener i 23 lejligheder. Badeværelser i 66 lejligheder samtetablering af ca. 100 kw solcelleprojekt til dækning af fællesstrøm.

16 familieboliger i Sorring

16 lavenergiboliger udført i totalenterprise.

Energiklasse 2015 – plus-energihuse (Husene producerer mere energi end de bruger)

3 hustyper

Solceller, luft til vand varmepumpe m.m.

Håndtering af særlig funderings og forureningsforhold.

27 Boliger, Stevnstrup

27 energivenlige rækkehuse på skrånende terræn.

45 Boliger, Randers

24 energivenlige rækkehuse i to plan med carporte, altaner i s-form og selvstændige haver. 21 energivenlige etageboliger i tre plan med specielle altaner, trappe- og elevatortårn.

Holmbladsgade, Kbh.

Den gamle Celludan bygning fra 1922 ombygges til boliger ved indretning af lejligheder på de 4 øverste etager. Alle lejligheder udføres med nye altaner.

Projektet omfatter indretning af 30 ejerlejligheder fra 1. – 4. sal samt ny etablering af 8 penthouse lejligheder.

Vestervold 4, Randers.

Projektet omfatter etablering af 15 lejligheder, tre af disse er penthouse lejligheder.

69 Ungdomsboliger i Esbjerg.

Projektet omfatter opførelse af 69 ungdomsboliger i 3 etager samt tagrum og uden kælder.

Vorup Boligforening.

Køkken- og badrenovering

i 48 boliger.

Projektet omfatter totalrenovering af køkken og badeværelser i 48 boliger i bestående rammer.

Reeholm & Bredahl A/S