NYHEDER

Her kan du læse om, hvad der rører sig i vores univers. Du kan få et indblik i aktuelle byggeprojekter, aktiviteter, information om nye regler m.m., og det er også her, vi præsenterer nye elever, praktikanter og medarbejdere.

Velkommen til Morten
VI UDVIDER HOLDET MED EN NY KONSTRUKTIONSINGENIØR

19.08.2020

Hos Reeholm & Bredahl A/S har vi fornøjelsen af at byde velkommen til vores nye kollega, Morten Sundahl Andersen.

Morten er fra 1. august 2020 ansat som konstruktionsingeniør og kommer til at forstærke vores i forvejen skarpe hold af ingeniører og konstruktører. Han kommer primært til at arbejde med konstruktionsberegninger, projektering, fagtilsyn, projektstyring og projektopfølgning samt kvalitetssikring.

Morten har en baggrund som smed og er senere hen uddannet diplomingeniør med erfaring primært som rådgiver, men har også erfaring fra entreprenør- og leverandørsiden.

Velkommen til, Morten – vi glæder os til et godt samarbejde!

Kristen brandcertificering
BRANDCERTIFICERING

14.07.2020

Stort tillykke til Kristen Skipper Krag, der som den første her på kontoret kan kalde sig for certificeret brandrådgiver til brandklasse 2.

Vi er glade og stolte over, at vi nu også kan varetage opgaver, der kræver en certificeret brandrådgiver.

Ferie
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD SOMMER

10.07.2020

Hos Reeholm & Bredahl har vi i de sidste par måneder knoklet med mange spændende projekter – nu glæder vi os til ferie. Vi holder derfor ferielukket i uge 29 og uge 30.

Vi vender stærkt tilbage efter ferien og glæder os til at fortsætte arbejdet med vores mange igangværende og nye projekter.

God sommer

– Alle os fra Reeholm & Bredahl A/S

60 NYE BOLIGER PÅ MARKEDSGADE I RANDERS

24.06.2020

Vi har travlt med projekt Markedsgade i Randers, hvor to etagebygninger med 60 nye boliger er ved at udforme sig. Byggeriet opføres i to etaper og omfatter to L-formet bygninger på henholdsvis 3½ og 6 etager. I stueplanen af den ene bygning etableres butik og under butikken bygges en parkeringskælder. På butikkens tag skal der etableres et stort fællesareal i niveau med første sal. Første etape af byggeriet forventes at stå færdigt ved udgangen af 2021.

FRA HESTEMARKEDSPLADS TIL 32 NYE LEJLIGHEDER

18.06.2020

På markedspladsen i Randers er vi i øjeblikket i gang med at forvandle den gamle hestemarkedsplads til 32 nye lejligheder. Lejlighederne er fordelt på to etagebygninger, der bindes sammen med et stort, afskærmet grønt fællesareal. De 32 lejligheder er udstyret med altan eller terrasse, gode parkeringsmuligheder samt overdækket cykelparkering. Projektet forventes at stå færdigt i august 2021.

Rendering: Laban Arkitekter, foto: Randers Lokalhistoriske Arkiv

Første spadestik på Vidarsvej
FØRSTE SPADESTIK PÅ VIDARSVEJ

10.06.2020

Onsdag den 10. juni 2020 tog Formand for Randers Boligforening af 1940, Jan Guldmann og Borgmester Torben Hansen 1. spadestik til opførelsen af nyt etagebyggeri på Vidarsvej i Randers. Etagebyggeriet består af 24 boliger á 40, 80 og 110 m2 fordelt på tre komplekser. Randers Boligforening af 1940 er bygherre på det spændende projekt, som forventes at stå færdigt i sommeren 2021.

Læs mere her: www.amtsavisen.dk/artikel/indflytningsklare-næste-sommer-24-nye-boliger-på-vej-på-vidarsvej

Reeholm & Bredahl A/S